bacchettadoro
» » Ристо Бомбата И Кучешка Тенија - Кој Се Плаши Од Волкот Лош?

Ристо Бомбата И Кучешка Тенија - Кој Се Плаши Од Волкот Лош? Scaricare

Ристо Бомбата И Кучешка Тенија - Кој Се Плаши Од Волкот Лош? Scaricare
Titolo:
Кој Се Плаши Од Волкот Лош?
Interprete:
Ристо Бомбата И Кучешка Тенија
Stile:
Pop Rap
Rilasciato:
1994
Numero di catalogo:
TMK 002
Paese:
Macedonia
MP3 dimensione dell'album:
2991 mb
FLAC dimensione dell'album:
1336 mb
Etichetta:
Tenija Music

Tracklist


1Си Било Едно Врапче2:52
2Пица4:20
3Ристо Трактористо3:20
4Педро3:45
5Адио Бела3:54
6Дончо4:30
7О, Сузана3:10
8Прчу Мој3:48
9Ристо Ис а Денсер3:38
10Елко, Елко5:30
11Две Капки4:10
12Умните Девојки4:03
13Кој Се Плаши Од Волкот Лош?4:38
14Тарзан4:13


Crediti


 • Arranged ByКичешка Тенија, Ристо Бомбата, Валентино Скендеровски
 • Backing VocalsБилјана Богоевска, Лидија Кочовска, Тања Кочовска
 • BassЛауцоски Валентино
 • DesignKoma Art Studio
 • Design ConceptЧатлески Тони - Чатле
 • Executive-ProducerKristijan Gabroski, Лауцоски Валентино
 • Guitar, Backing VocalsBorče Šabanovski (tracks: Шабаноски Борче)
 • Keyboards, Programmed By, Sound Designer, ProducerValentino Skenderovski
 • Lead VocalsКристијан Габроски
 • Lyrics ByКристијан Габроски (tracks: А1 to А7, Б2 to Б7), Група "Ватрогасци" (tracks: Б1)
 • Music ByGuns & Roses (tracks: Б6), Кристијан Габроски (tracks: А2, A3, А4, Б4, Б5), Snap (tracks: Б1), Мексиканска Традиционална Песна (tracks: А5), Американска Традиционална Песна (tracks: Б2), Прилепска Традиционална Песна (tracks: Б3), Традиционала Неиндетификувана Песна (tracks: Б7), Unknown Artist (tracks: A1)
 • Sound DesignerJoe Jackson
 • ViolinЗоран Џорлев


Album


We dont have an album for this track yet. View all albums by this artist. Нивните касети биле продадени во повеќе од примероци и своевремено биле една од најпопуларните групи кај младите, но и кај постарите Македонци. Денес, Кристијан е присутен на македонската музичка сцена пишувајќи и компонирајќи песни на многу музичари, највпеч read more. Кристијан Габровски, во раните деведесетти многу попознат како Ристо Бомбата роден во Прилеп, е македонски музичар, пејач, тесктописец и композитор. Во почетокот на деведесеттите, заедно со Борче Шабановски и Валентино Лаучоски, наст read more. Приобретайте пластинки, компакт-диски и многое другое от Snap на маркетплейсе : Ристо Бомбата и Кучешка тенија, Song: Две капки, Duration: 4:07, File type: mp3. Ристо Бомбата и Кучешка тенија Си било едно врапче. download 4:16. Ристо Бомбата и Кучешка Тенија Тарзан. download 4:12. Ристо Бомбата и Кучешка тенија Дончо. Listen to Коj се плаши од волкот лош разговор со писателката Румена Бужаровска by Radio Free Skopje for free. Follow Radio Free Skopje to never miss another : Dm, C, D, G. Chords for Ристо Бомбата и Кучешка тенија - Ристо трактористо. Chordify is your 1 platform for chords. Play along in a heartbeat. Loading the chords for 'Ристо Бомбата и Кучешка тенија - Ристо трактористо'. Документальный фильм Бибиси BBC приготовила в трёх частях шикарный подарок путиноидным ватанам о развенчании пропагандистских мифов США. Часть 1: Часть 2: Часть 3: qUU Часть 1. Борьба за независимость: . Scott Disick and Sofia Richie reunited over the holiday weekend in the wake of their recent breakup. So could this mean that theyre getting back together. Ристо Бомбата - Кој се плаши од волкот лош. Ристо Бомбата и Кучешка тенија - Волкот лош. Darko Lesoski. Само очите ми се од тебе мамо - Дарко Лешоски. Само очите ми се од тебе мамо. Ти ми рече да бидам со онаа што нема да се плаши од мојот страв и од мојата сирова љубов. Кога умрев во ковчегот солза од окото ми протече под чаршафот низ левото око и сестра ми се исплаши и скокна утрото. Тоа ти плачеше. Тоа ти плачеше не јас. Ангел кој скришум се протнал во телото твое на ридот од Рајот. Ангел кој ме чувал ѓоа мајка своја синот. Дваесет и седум Дваесет и седум . album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Risto Bombata i kuceska tenija - Si bilo edno vrapce - LIVE Skopje '93. Diagram Slider. Ѓорѓи Крстевски - Посилни од сетекст. Risto bombata -SI bilo edno vrapce Ристо бомбата -Си било едно врапче. Request Chords